Απρόσμενα με τη κουνιάδα μου

Αρχική Συζητήσεις Ερωτικές Ιστορίες Απρόσμενα με τη κουνιάδα μου

  • Αυτό το θέμα είναι κενό.
Επισκόπηση 0 απαντητικών νημάτων
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
    • #12069 Απάντηση
      AvatarΜαριος
      Επισκέπτης

      Είμαι ο Μάριος, 35 ετών και παντρεμένος 3 χρόνια. Η γυναίκα μου έχει μια μικρότερη αδερφή στην οποία ρίχνω 9 χρόνια. Δεν είναι όπως συνήθως το μικρό κακομαθημένο καυλάκι που ψάχνεται να πάρει το μάθημα του, κι αυτό που έγινε μεταξύ μας ήταν απρόσμενο και για τους δύο μας. Δε μπορώ να μην πω όμως πως πάντα της έριχνα ματιές και μου άρεσε.

      Το καλοκαίρι αυτό κλείσαμε διακοπές ζευγάρια, εγώ με τη γυναίκα κι αυτή με το αγόρι της, πιάσαμε ένα σπίτι με 3 υπνοδωμάτια κοντά στη θάλασσα. Από την πρώτη κι όλας μέρα κατάλαβα πως θα ήταν δύσκολες για μένα οι μέρες στο ίδιο σπίτι, αφού όπως ετοιμαζόμασταν για να βγούμε το βράδυ περνώντας έξω από το δικό τους υπνοδωμάτιο η μισόκλειστη πόρτα μου επέτρεψε να την δώ μόνο με το στρινγκ. Το λεπτό της σώμα, το λευκό της δέρμα, το μικρό της στήθος και το ολοστρόγγυλο μικρο κωλαράκι της με το μαύρο στρινγκ. Ο πούτσος μου, έδωσε σήμα πως το θέαμα ήταν άκρως καυλωτικό όμως πέρασα γρήγορα πριν με καταλάβουν. Όλο το βράδυ όμως κι ενώ πίναμε και χορεύαμε όλοι μαζί δε μπορούσα να μη τη φαντάζομαι γυμνή και να την αγγίζω σε κάθε ευκαιρία. Όλη νύχτα με τα ποτά και τον χορό και τα ιδρωμένα μας κορμιά και το φορεματάκι της που όλο και αποκάλυπτε το κωλαράκι της κάθε φορά που την στριφογύριζα (επίτηδες σαφώς).

      Την επόμενη το πρωί ετοιμαζόμασταν για παραλία. Εγώ μπήκα να αλλάξω στο 3ο δωμάτιο που ήταν στον κάτω όροφο αφού εκεί είχα αφήσει τα ρούχα μου. Την ώρα που ανέβαζα το μαγιό μου μπήκε μέσα… πάγωσε όταν με είδε εκεί, με τον πούτσο έξω μπροστά της. Πάγωσε για κάποια δευτερόλεπτα και αναπόφευκτα τα μάτια της ήταν στον πούτσο μου.
      “Χτυπάμε καμιά πόρτα” της είπα ανεβάζοντας το μαγιό μου (πολύ αργά σα να δυσκολευόμουν και καλά) και της έκλεισα το μάτι χαμογελώντας. Εκείνη ζήτησε συγνώμη βιαστικά και γύρισε να φύγει κι εγώ απολάμβανα το κωλαράκι της να ανεβαίνει τις σκάλες. Είχα καυλώσει ήδη φαντάζοντας την να γονατίζει μπροστά μου και να τον παίρνει στο στόμα.
      Κατεβήκαμε στην παραλία και είδα πως είχε αλλάξει μαγιό, βάζοντας μεν ολόσωμο, που όμως πίσω ήταν πιο αποκαλυπτικό αφού ήταν αρκετά στενό και σε κάθε κίνηση της γινόταν σχεδόν στρινγκ. Μέσα στη θάλασσα δεν έχανα ευκαιρία για χαζά παιχνίδια που θα μου επέτρεπαν να την πιάνω και να τη χουφτώνω και πρόσεξα πως ούτε μία φορά δεν παραπονέθηκε. Ούτε όταν μέσα από το νερό που είχα βουτήξει πήγα από κάτω της και την έπιασα από το κωλαράκι και με τα δύο χέρια και τη σήκωσα στον αέρα χουφτώνοντας την δυνατά και ξανά βουτώντας την στο νερό. Η γυναίκα μου με αγριοκοίταξε και μου είπε να παίζω πιο ήρεμα, αλλά μόνο ήρεμος δε μπορούσα να είμαι.

      Αφού περάσαμε όλη μέρα στη θάλασσα και φάγαμε σε ένα ταβερνάκι και ήπιαμε τα ουζάκια μας πίσω για μπάνιο και ξεκούραση. Εγώ ξάπλωσα με τα αλάτια όπως ήμουν και αποφάσισα να κάνω μπάνιο όταν σηκωθώ. Μπήκα για ντούζ ενώ όλοι κοιμόντουσαν και μόλις τελείωσα και σκουπιζόμουν, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η μικρή. Ξαναπαγώνει αυτή, ξαναγελάω εγώ και της ξαναλέω να χτυπάει πόρτα… “Εκτός αν το κάνεις επίτηδες” είπα δένοντας την πετσέτα γύρω από την μέση μου χαμογελώντας. Αυτή τη φορά δεν έφυγε τρέχοντας, αλλά αφού έδεσα την πετσέτα, μπήκε μέσα απαντώντας “κρυάδες” και “έλα βγές να κατουρήσω”. Την ανάγκασα να με σπρώξει για να βγώ βρίσκοντας κι ευκαιρία για πιάσιμο. Αποφάσισα να προκαλέσω κι εγώ “τυχαία ατυχηματάκια” τέτοια σε κάθε ευκαιρία να με δει ή να τη δω γυμνή. Αυτό συνεχίστηκε για 2-3 μέρες.

      Το 4ο βράδυ λοιπόν αφού έχουμε πιεί αρκετά, εγώ και το αγόρι της δηλαδή γιατί αυτές δεν πίνουν και πολύ αλλά τις πιάνει εύκολα, γυρίσαμε στο σπίτι. Τους ανάγκασα να ανοίξουμε ένα κρασί κι εκεί και να πιούμε κι έτσι σε 5 λεπτά η γυναίκα μου αποκοιμήθηκε και την πήγα σηκωτή στο κρεβάτι. Ξέροντας πως αντέχω το ποτό ανταγωνίστηκα το αγόρι της ώσπου έφυγε ημιλιπόθυμος για ύπνο. Μείναμε οι δυο μας και λέγαμε χαζοαστεία κοιτώντας συνεχώς τα μπουτάκια της και το μικρό της στήθος που φαινόταν καθαρά όταν έπεφτε το φως πάνω στο λεπτό πουκάμισο που είχε βάλει στο σπίτι χωρίς σουτιέν και δε το είχε καταλάβει. Της έβαλα ένα ακόμα ποτήρι, κι όταν το τελείωσε σε δυο γουλιές σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, παραπάτησε και προσγειώθηκε στα πόδια μου, χαζογέλασε κι αυτή κι εγώ που βρήκα ευκαιρία να πιάσω το στήθος της “για να την κρατήσω μην πέσει” και μετά έκανε μια κίνηση με την λεκάνη της σα να προσπαθούσε να καταλάβει αν όντως ήταν αυτό που νόμιζε. Ναι ήταν, ο πούτσος μου σκληρός σαν πέτρα κάτω από το κωλαράκι της πάσχιζε να ελευθερωθεί. Σηκώθηκε σαστισμένη και πήγε μέσα. Κι εκεί που πίστευα πως εκεί χάθηκε η ευκαιρία, επέστρεψε σε λίγο, έβαλε άλλο ένα ποτήρι κρασί και κάθισε πάλι. Εγώ στάθηκα όρθιος μπροστά της ακουμπώντας στα κάγκελα και σίγουρα μπροστά στο πρόσωπό της μπορούσε να δεί τον πούτσο μου να είναι καυλωμένος μέσα από τη βερμούδα. Πήγε να σηκωθεί για να αγναντέψει από το μπαλκόνι τη θάλασσα αλλά και πάλι παραπάτησε κι ενώ μπορούσα να την πιάσω, έπεσα μαζί της και σιγουρεύτηκα να προσγειωθεί πάνω μου. Πλέον τα σώματά μας ήταν κολλημένα, το πουκάμισό της είχε σηκωθεί και το κωλαράκι της ήταν έξω, χαζογελάσαμε κι όπως ήταν πάνω μου ένιωσα τον πούτσο μου να τρίβεται στην ήβη της και της ρόγες της να σκληραίνουν. Της έδωσα μια σφαλιάρα στο κωλαράκι λέγοντας “έχεις μεθύσει μικρή…” “τόσο όσο” μου απάντησε… όσο χρειάζεται της είπα και την φίλησα, παθιασμένα με τη γλώσσα μου να βρίσκει την δική της και την έσφιξα πάνω μου. Με απώθησε κι ανασηκώθηκε λίγο σα τρομαγμένη. Με κοίταξε και μετά έπεσε πάνω μου φιλώντας με.

      Την σήκωσα στα χέρια, έδεσε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου, την έσφιξα δυνατά από τον κώλο και κατεβήκαμε στο κάτω άδειο δωμάτιο. Οι σύντροφοι μας είχαν πέσει μεθυσμένοι για ύπνο και δεν άκουσαν το παραμικρό, όχι πως εκείνη την στιγμή μπορούσαμε να το σκεφτούμε αυτό. Μπαίνοντας στο δωμάτιο έκλεισα την πόρτα και την κόλλησα στο τοίχο, της έβγαλα το πουκαμισάκι κι άρχισα να της ρουφάω και να γλύφω τις ρόγες, τα μικρά της βυζάκια χάνονταν στα χέρια και στο στόμα μου κι αυτή έκλεινε το στόμα της με τα χέρια της να μην ακούγεται πώς βογκά. Κατέβηκα και της έβγαλα το στρινγκ κι άρχισα να της γλύφω το μουνάκι της. Μικρό, απαλό, ξυρισμένο στην εντέλεια και μούσκεμα. Έχυνε νέκταρ κι εγώ έπινα τα υγρά της σαν διψασμένος στην έρημο… μετά από λίγα λεπτά με τράβηξε πάνω από τα μαλλιά, με φίλησε δαγκώνοντας τα χείλη μου και είπε “δε μπορώ άλλο, γάμησε με ΤΩΡΑ”. Την έριξα στο πάτωμα στα 4 και μπήκα με φόρα μέσα της, έβγαλε ένα μικρό ουρλιαχτό και της έκλεισα το στόμα με το χέρι μου ξανακαρφώνοντάς την. Την πηδούσα σα δαιμονισμένος κι αυτή δαγκωνόταν και κλαψούριζε για να μην ουρλιάξει από την καύλα. Αφού την γάμησα έτσι για αρκετή ώρα κοκκινίζοντας το κατάλευκο κωλαράκι της με της σφαλιάρες μου όπου δεν το είχε κοκκινίσει ο ήλιος, την σήκωσα και της είπα να κάτσει πάνω μου, να καβαλήσει τον πούτσο μου. Αυτή όμως κατέβηκε κι άρχισε να τον παίρνει στο στόμα. Κατάλαβα πως δεν ήταν έμπειρη στις πίπες και μου είπε πως μόνο μία έχει κάνει αλλά απόψε ήθελε να τον φάει ολόκληρο. Αυτό με τρέλανε, καθοδηγούσα το κεφάλι της μέχρι που να καταφέρει να τον πάρει ολόκληρο μέχρι το λαρύγγι, κι αφού με τσιμπούκωσε για μερικά λεπτά ανέβηκε πάνω μου κι άρχισε να καβαλάει τον πούτσο μου με ορμή, αχόρταγα. Εγώ ανασηκωνόμουν και της έτρωγα τα βυζάκια, όλο της το σώμα, το κατάλευκο δέρμα της είχε κοκκινίσει από την καύλα. Έχυσε 3 φορές πάνω στον πούτσο μου και όταν ήταν η ώρα μου σηκώθηκα, τη γονάτισα και έχυσα πάνω στα βυζάκια της καλύπτοντας τα εντελώς με τα χύσια μου.

      Έμεινε για ένα λεπτό εκεί, να κοιτά το σώμα της και να κοιτά κι εμένα όρθιο μπροστά της. Εξαντλημένη, σαστισμένη και μπερδεμένη. Γονάτισα και της έδωσα ένα φιλί… “έπρεπε” της είπα και σηκωθήκαμε. Εκείνη μπήκε στο ντούζ κι εγώ βγήκα για τσιγάρα…το είχα κόψει δυο χρόνια αλλά απόψε χρειαζόταν.

      Οι υπόλοιπες 3 ημέρες πέρασαν ήρεμα και λίγο αμήχανα. Δε το συζητήσαμε ποτέ.

Επισκόπηση 0 απαντητικών νημάτων
Απάντηση στο: Απρόσμενα με τη κουνιάδα μου
Οι πληροφορίες σας: